.

.

C&Bear Retractable Clothesline Adjustable Clothes Drying Line, Прибиращ Линия за Дрехи от Неръждаема Стомана, Тежкотоварни Въже за Пране, Безплатен Бормашина и козела стана Планина за вътрешн?

C&Bear Retractable Clothesline Adjustable Clothes Drying Line, Прибиращ Линия за Дрехи от Неръждаема Стомана, Тежкотоварни

BGN 19.18

Наличност
На склад

【Пробийте Free】 - Тази прибиращ се бельевая въже може да се монтира на гладка плочки, стъкло или дори метална повърхност с помощта на включения лепило и времевата лента.Моля, изчакайте 5 минути и не поставяйте нищо върху рафт в продължение на 72 часа. 【Прибиращ се бельевая въже】 - Регулируема перална линия може свободно да се разшири до 13,8 метра, а максимално тегло на тази тежка рамка бельо на въжето е около 44 паунда.Леко се отдръпва, когато не се използва. 【Качествени материали и дизайн】 - Бельевая въже е направена от висококачествен ABS-материал, и на основата с алуминиеви група и кабели от неръждаема стомана 304.Имайте 49 парчета стоманена тел,оплетенных здрава неръждаема въже.Стоманена тел, увита в пластмаса, повишава водоустойчивост и устойчивост на корозия.вътрешна зъбни дизайн и равномерно прибиране на пералната линии осигуряват неговото безопасно използване. 【За вътрешна и външна употреба】 - Идеалната линия за сушене на всяко място, където се изисква подвесное пространство.Включително спалня, баня, хол, балкон, двор, тераса, кабинет, дрешник, офис, хотел и т.н. е Идеалното решение за сушене на различни видове облекла, като мокри бански костюми, тъкани памперси, бебешки дрехи, леки блузи, малки хавлиени кърпи, бански костюми и други малки предмети, дрехи. 【Идеален подарък 】 - Тази сушилня е съвременен вид,тя е невидима и декоративни при инсталиране на стена.Идеален подарък за него или нея.Дайте подарък, с който гарантирано ще обичаме и често използван!.Прибиращи бельевые въже C& Bear - това е компактен, не изисква пробиване стенни перална линия, която лесно се разширява и осигурява пространство за изсушаване на 13,8 фута.Независимо от това, дали ще екскурзия или искате да изсъхне дрехите на открито в хотелската си стая, тази преносима бельевая въже е готов за работа.Предимства 1. Здрави и добре направен 2. Икономичен и щадящ околната среда. 3. Безопасна и компактна опаковка включва транспортируемые аксесоари за закрепване на снабди с въже (8* винтове, 8* расширительного болта 1* лепило) Ръководство за потребителя.

Опции за продукта

Свързани продукти