.

.

Многофункционална Сушилня За Обувки Въртяща Се Сушилня, Домашен Чист Органайзер Сушилня За Обувки 360 Градуса Въртящ Се На 2 Или 4 Куката Притежателя Висящи Шкафове

Многофункционална Сушилня За Обувки Въртяща Се Сушилня, Домашен Чист Органайзер Сушилня За Обувки 360 Градуса Въртящ Се

BGN 57.92

Наличност
На склад

?Висококачествени материали-изработен от ABS материал, здрав и издръжлив, може да се спести място за строителство.Скоби за обувки може да си жизнено пространство организирани.Удовлетворяйте на вашите ежедневни нужди-кука може да се върти и да се комбинират.Той е подходящ за спортни обувки, тапочек, обувки на висок ток, високи токчета, чорапи, шалове и други дрехи.Идеална суха обувки-много подходяща за сушене на обувки на въздуха.Дръж обувките на пода, така че тя бързо изсъхнала, защитила под формата на обувки и хранила по-ефективно.Компактен и компактен-соединяемые закачалки са идеални за апартаменти, тавани, апартаменти и хотели с малки шкафчета.Размер : около 19×19×24 см(4 куката).Компактно решение за вас в спалнята, гардероб и закачалка за обувки.Описание : Размер : about19×19×24cm(4 куката)Материал : PPColor : Blue, Green, White Specification Висококачествени материали-изработен от материал ABS, здрав и издръжлив, може да се спести място за строителство.Скоби за обувки може да си жизнено пространство организирани.Удовлетворяйте на вашите ежедневни нужди-кука може да се върти и да се комбинират.Той е подходящ за спортни обувки, тапочек, обувки на висок ток, високи токчета, чорапи, шалове и други дрехи.Идеална суха обувки-много подходяща за сушене на обувки на въздуха.Дръж обувките на пода, така че тя бързо изсъхнала, защитила под формата на обувки и хранила по-ефективно.Компактен и компактен-соединяемые закачалки са идеални за апартаменти, лофтов, апартаменти и хотели с малки шкафчета.Компактно решение за вас в спалнята, гардероб и закачалка за обувки.Включва : 1 x Притежателя на сушилни за обувки.

Опции за продукта

High-quality materials-made of ABS material, strong and durable, can save construction space. Shoe clips can keep your living space organized. :
Meet your daily needs-the hook can be rotated and combined. It is suitable for sports shoes, slippers, stilettos, high heels, socks, scarves and other clothing. :
Ideal dry shoes-very suitable for air-drying shoes. Hang the shoes from the floor to dry quickly, protect the shape of the shoes and store them more efficiently. :
Compact and space-saving-connectable hangers are perfect for apartments, lofts, apartments and dormitories with small closets. :
A space-saving solution for you in the bedroom, wardrobe and shoe rack. :
Include:
1 x Shoes Drying Rack Holder :

Свързани продукти