.

.

Тава за съхранение на масата поднос бижута от неръждаема стомана, за тщеты Баня с мека месинг покритие(цветастой, малка)

Тава за съхранение на масата поднос бижута от неръждаема стомана, за тщеты Баня с мека месинг покритие(цветастой, малка)

BGN 9.91

Наличност
На склад

Този тава-органайзер е подходящ за прецизно настаняване на вашите гости, салфетки, декорации, малки бутилки от парфюми, четки за коса, козметика.Различни цветове, за да ви изберат.Прост дизайн с изчистени линии, процесът на огледално полиране, добър блясък.Лесен за почистване, лесно се отмиват след употреба.Изработен е от неръждаема стомана с мека месинг покритие, е трайна употреба.Широко се използва за маса за хранене, кухня, баня, плотове и други места.Характеристики : 1. Изработен е от неръждаема стомана с мека месинг покритие,издръжлив на употреба. 2. Различни цветове, за да ви изберат.Прост дизайн с изчистени линии, процесът на огледално полиране, добър блясък.3. Лесен за почистване, лесно измити след употреба. 4. Този тава-органайзер е подходящ за прецизно настаняване на вашите гости кърпи, бижута, малки бутилки от парфюми, четки за коса, козметика. 5. Широко използван за масата за хранене, кухня, тщеты баня, плот и на други места.Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйматериал : неръждаема стальцвет : сребрист S, L сребро, злато S, златна L, S, L(по избор)Голям размер : прибл.230*94 мм/9,1*3.7 инча, Малък размер : прибл.180*80 мм/7,1 * 3.2 инча Тегло : прибл.114 грама~161 г/4 унции~5.7 унции Осъществяване списък : 1 * Съхранение Tray Note : 1. Моля, позволете 0~1 инч грешки от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Свързани продукти