.

.

RUIJIJ Екологично Чиста Чаша за Ултра-лек Преносим Чай Мъже и Жени от Неръждаема Стомана Чаша за Вода с Вакуумни Нескользящая Запечатани студентски чаша (цвят : черен)

RUIJIJ Екологично Чиста Чаша за Ултра-лек Преносим Чай Мъже и Жени от Неръждаема Стомана Чаша за Вода с Вакуумни Нескользящая

BGN 21.52

Наличност
На склад

★ ВИСОКО КАЧЕСТВО И ВАКУУМНА ИЗОЛАЦИЯ : Храни от неръждаема стомана 304, както на вътрешните, така и на външни стени.Не съдържа BPA-материали, химикали, токсини и метални послевкусия. ★ ДЪЛГО ЗАПАЗВАНЕ на ТОПЛИНА : Двухстенный контейнер от неръждаема стомана с вакуумна изолация, изолиране на топлина до 12 часа и изолира студа около 8 часа. ★ За УПРАВЛЕНИЕ с ЕДНА РЪКА Благодарение на иновативни затваряне на тази изолирующая чаша ви позволява да работите с една ръка, за кратко отдалечаване и натискане на страничния бутон.Той е идеален за разходки и работа в офис. ★ БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ : Бутилка от неръждаема стомана, идеален за използване у дома, на работа, в спорта, в колата, на плажа, и дори по време на къмпинг или туризъм.Идеален за вода, чай, кафе, газирани напитки, вино и бира. ★ Перфектен ДИЗАЙН : Запечатани конструкция на замъка се използва за надеждно фиксиране на капака, за да се избегне изтичане на вода.Елегантен, заоблен дизайн чаши с ергономичен дизайн.Много е лесно да се разглобява и се почиства. ★ HYLGU Thermos cup★ Описание : Размер : 6.5 Х 22.3 CMCapacity : 450ml Color : black, white Material : корпус чаша 304 неръждаема стомана, капак на чаша : ПП, о-пръстен - силикон★Съвети : 1. Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 инча.2. Ако има проблем с качеството на продукта, моля, свържете се с нас за връщане или замяна.★Пратката включва : 1* Термос.

Опции за продукта

Свързани продукти