.

.

Търговия на едро на Ученически слушалки Слушалки 100 Bulk Pack Earphones for Classroom Students Kids Teens Children Gift and Adult (100 Black)

Търговия на едро на Ученически слушалки Слушалки 100 Bulk Pack Earphones for Classroom Students Kids Teens Children Gift

BGN 55.96

Наличност
На склад

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.,, 【Обемни слушалки 100 Pack】Всеки от тях е затънал в една торба opp, съраунд пакет за еднократна употреба на слушалки.Идеален за училищата, на децата и споделяне с приятели. 【Удобна засаждане】Малки меки силиконови ушни уши, дължина 1,2 м/3,6 метра, без вграден микрофон, можете да носите слушалки с часове без болки в ухото или намек за напрежение. 【Трайни слушалки】Използвайте еластична тел опазване на околната среда и разработен със средна съединение, за да се предотврати прекъсване на кабели при вытягивании. 【Отлично качество на звука и на достъпна цена】Балансиран и кристално чист стереозвук, която позволява да се слушат по-добре.Чудесно за класни стаи, училища и компютърни лаборатории, библиотеки, хотели, музеи, обучение и други рекламни цели, достъпни слушалки за деца, тийнейджъри, студенти и възрастни. 【100% гаранция за】Слушалки Wensdo идват с ограничена гаранция от 1 година и гаранция за връщане на парите до 30 дни.Ние очакваме с нетърпение да ви представя един добър опит.Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти