.

.

42-инчов Разтегателен Промишлен Вентилатор на Тавана с Леко Дистанционно Управление с 6 Степени Реверсивная Черна Клетка Fandelier вентилатор на Тавана Лампа Безшумен ?

42-инчов Разтегателен Промишлен Вентилатор на Тавана с Леко Дистанционно Управление с 6 Степени Реверсивная Черна Клетка

BGN 143.00

Наличност
На склад

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени .. ???️【Промишлен ретро вентилатор на тавана】Ретро вентилатор на тавана с осветление.При открито вентилатора-42 инча,когато е изключен, 19 инча.Промишлени вентилатори chandlier с еволюцията на форма и функция, ще донесат модерен индустриален стил във вашия дом. ????️【Разтегателен фен полилеи】вентилатор на Тавана fandelier в клетка 6 нива на скоростта на вятъра.Перката могат да отстранявани автоматично при включване и изключване, прозрачни и леки акрилни остриета донесе силен вятър и спестяват пространство на стаята си.Комплектът включва два долния прът (4" и 8"), които можете свободно да се регулира.???? ️【ОБРАТНА ФУНКЦИЯ】Контролирайте селски вентилатор на тавана, с лек блясък.Намаляване на температурата на въздуха през лятото и за увеличаване на потока въздух през зимата,циркулацията на въздуха в помещението.5 x крушки E26 (не са включени в комплекта), съвместим с всички електрически крушки E26, препоръчваме използването на лампи в стил Едисон. ????️【Remote & Motor】вентилатор на Тавана полилеи с отдалечена настройка на времето 1/2/4h и тихо медна мотор ви носи охолен живот, средният живот 5-10 години.Вентилатори и осветителни тела могат да се управляват независимо. ????️【Гаранция за качество】Ние предлагаме 60 дни безплатно връщане или 100% възвръщаемост, ако не сте доволни от промишлена полилей с вентилатор.Не се колебайте да се свържете с нас, когато имате някакви проблеми.Ние ще решим вашите проблеми в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти