.

.

ARNIISY 52-инчов Вътрешен Матиран Никелова Вентилатор на Тавана с регулируема яркост на светлината и Дистанционно Управление Модерен Стил Заден Двигател ETL за Хол, Спа?

ARNIISY 52-инчов Вътрешен Матиран Никелова Вентилатор на Тавана с регулируема яркост на светлината и Дистанционно Управление

BGN 151.99

Наличност
На склад

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна карта карта за покупки покрит с вашия продукт или да го замени .. КАЧЕСТВЕН ДИЗАЙН : Има бронзов на финала с красив акрилен корпус от бяла светлина купата (3 x 40 вата крушки в комплект).Проектиран с 5 отделни остриета.Дистанционно УПРАВЛЕНИЕ : пълна дистанционно управление с 6-ступенчатыми настройки на вентилатора и 3-ма настройки на осветление ,управление на вентилатор на тавана никога не е било толкова просто.ТИХ ЗАДЕН ДВИГАТЕЛ : Удобно тихо, 6 - стъпка, обръщане на двигател, който може да работи и в обратна посока през зимата, за да помогне завърта топлия въздух в помещението.СТАИТЕ в СРЕДНИ И ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ : 52-инчови остриета, които са предназначени за спални среден и голям размер, като спалня, хол, трапезария или обща зона. 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ : Ограничена доживотна гаранция на производителя.

Опции за продукта

Свързани продукти