.

.

PEESIN Окачен Лампа Кабел Комплект с Ключа, Реколта 15FT Усукана Пеньковый Въже Щепсел в Окачен Лампа Комплект, Промишлени Подвесное Осветление E26 Гнездо Лампа, Разклон?

PEESIN Окачен Лампа Кабел Комплект с Ключа, Реколта 15FT Усукана Пеньковый Въже Щепсел в Окачен Лампа Комплект, Промишлени

BGN 10.71

Наличност
На склад

【Щепсела и да играе】Ние подготвяме 3 лампи на тавана куки, 3 куката за кабел и ръководство за инсталиране за окачване.Лека и лесна за използване : просто трябва да поставите електрическата крушка и натиснете висококачествен превключвател за включване/изключване. 【Качеството и безопасността на】Благодарение на висококачествена естествена конопени този штекерный окачен лампа по-трайни.Сертифицирана UL изход и кабел осигуряват безопасно използване.Безопасността на клиентите-това е нашето най-важното задължение. 【Широко съвместим】Можете да го използвате не само като мини-висящ полилей лампа, но и като добра настолна лампа или стенен лампа, който е идеален за вашата спалня, дневна, кухня, ресторант, кафене и т.н. Носете идилично и естествено усещане във всяка област. 【Лесно САМ】С винтажным и стилен 15-футовым кабел от пеньковой въжета можете да добавите ретро лампа на този подвесному световому веригата, което е съвместимо със стандартна лампа E26 E27 light/LED/CFL (лампа в комплекта не са включени). 【Покупка с увереност】Ако имате някакви въпроси, въпроси или нужда от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас директно.Ние предлагаме безплатна техническа поддръжка.Конструкцията е здрава, а на срока на служба е над 10 години.

Опции за продукта

Свързани продукти