.

.

Юниън Джак Флаг на Великобритания G Бижута и Аксесоари Капака на Кутията Калъф е Съвместим с Mini Cooper F55 Hardtop (Външно огледало без светлина дупки 2014-2019)

Юниън Джак Флаг на Великобритания G Бижута и Аксесоари Капака на Кутията Калъф е Съвместим с Mini Cooper F55 Hardtop (Външно

BGN 39.99

Наличност
На склад

Съвместим с Mini Cooper Mini Cooper F55 Hardtop 2014-2021+.Модерен и красив, с различни цветове за избор, той ще се превърне в изискан украса за вашия автомобил.Изработен е от висококачествен поликарбонат-тънък, лек, издръжлив и устойчив на uv радиация.Отлично качество на изпълнението не ръждясва, не се скали и не се напуква при нормални условия.Предназначени за директна инсталация, обновен лепило без маркировка, поза залепване по-подходящо.Дори ако нямате опит, това не е проблем.Просто избършете мястото на залепване дочиста, повдигна двустранен самозалепваща се защитното фолио и залепете го на място.Полиране гладко, без да навреди на оригинала.Ефективно защитете вашия автомобил от драскотини и ожулвания, затените и намаляване на отражението на силна светлина в горещото време.Този продукт не включва инсталационната част на колата, това е декоративна капачка.Подробна информация за изписване и други модели, моля, вижте Описанието на продукта и изображение.Моля, внимателно прочетете и вижте по-долу подробна страница, за да проверите модела на автомобила.Съвместим с Mini Cooper : F55 Hardtop 2014-2021+ 1.Изработен от висококачествен автоматичен ABS-пластмаса.Гарантирано качество на довършителните работи, няма ръжда, не сколется и не ще се счупи при нормални обстоятелства.Модерен и красив, с разнообразни цветове за избор, той ще се превърне в изискан декорация на вашия автомобил. 2.Полирана гладка повърхност, не повреждающая оригинала.Ефективно защитете вашия автомобил от драскотини и ожулвания, затените и намаляване на отражението на силна светлина в горещото време. 3.Не се изисква рязане или пробиване, идва с двустранна лента на гърба.Дори ако нямате опит, това не е проблем.Просто избършете мястото на залепване дочиста, повдигна двустранен самозалепваща се защитното фолио и залепете го на място.Важна информация преди покупката : 1.Тя не включва в себе си база. 2.Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3мм. 3.Всяка кутията е съвсем нова и разполага с подвижни защитен филм.Моля, повдигна защитен филм продукти, след инсталацията. 4.Ако ви трябват други модели, опция не е налична, моля, оставете ни съобщение. 5.Потвърдете година и модела на автомобила, за да се провери дали той е подходящ за нашия продукт. 6.Потвърдете първоначалната си форма и размер на страничната светлина. 7.Ако не сте сигурни дали той е подходящ за вашия автомобил, моля, свържете се с нас на първо място.

Опции за продукта

Свързани продукти