.

.

YUYOND 2 бр. OEM Оригинална Задна камера Стъклена за Замяна на обектива за Samsung Galaxy S20 FE 6,5 инча (всички носители) Лепило, инсталирани в него с набор от инструменти (не е под?

YUYOND 2 бр. OEM Оригинална Задна камера Стъклена за Замяна на обектива за Samsung Galaxy S20 FE 6,5 инча (всички носители)

BGN 20.00

Наличност
На склад

OEM оригинална обектива на камерата стъклена за S20 fe cloud red със силно лепило, инсталирани в него.2 елемента стъкло на обектива на камерата в опаковката.Висококачествен набор от инструменти за ремонт на 3 в 1 опаковка.Не е нужно да губите повече време и пари, за да си купи комплект инструменти.Цвят : мътен червен.Моля, потвърдете цвят стъкло, от който се нуждаете, преди пускането на поръчката.Съвместим с samsung galaxy S20 FE 6,5 инча (всички носители).За samsung galaxy s20 fe смяна на стъкло камера oem cloud red.Моля, бъдете внимателни, когато променяте стари повредени стъкло на камерата за galaxy s20 fe и правилно да се справи с разбито стъкло.Тъй като инструкциите в опаковката не.ако за първи път изпълнявате тази работа.Ние ви предлагаме да видите съответния видео в Интернет.Цвят : Облачно-червен.

Опции за продукта

Свързани продукти