.

.

AIRNEX 20pcs Активен Въглен Филтър салата Маски - 5 Слоя на Защита на ФПЧ2.5 Колоездене Маска Смяна на Филтър - Подходящ за Подмяна на Филтри за неопрен, окото, спорт и Пылез?

AIRNEX 20pcs Активен Въглен Филтър салата Маски - 5 Слоя на Защита на ФПЧ2.5 Колоездене Маска Смяна на Филтър - Подходящ

BGN 11.92

Наличност
На склад

✔ 20x опаковка подмяна на филтъра маска с активен въглен.Тези филтри са сертифицирани от трета страна на лабораторията, за да се гарантира тяхната висока ефективност на филтриране.Можете да бъдете сигурни, че ще бъдете защитени от вдишване на потенциално вредни замърсители по време на носенето на тези филтри. ✔ Насладете се на гаранция AIRNEX : те са подходящи за вашата маска, или ние ще възстановим 100% от парите!Проверете размери филтри (3.9'x5.7') и отвори клапана за издишване (0.79') и да ги сравните с вашите настоящи филтри, ако искате да се уверите, че те са подходящи преди да поръчате (виж изображението).Тестван в съответствие повечето маски, представени на пазара. ✔ Лесно да вмъкнете спортни филтри за маски : просто поставете един филтър ФПЧ2.5 в джоба си за презареждане на маски срещу прах/е замърсяването и се насладете на високо защита от замърсяване на въздуха, мъгла, отработени газове, цветен прашец и други замърсители във въздуха. ✔ Моля, имайте предвид, че всички филтри за подмяна на пылезащитных маски на пазара, не се мият и трябва да бъдат заменени след 18-24 часа за пълно използване за постигане на най-добра ефективност на филтриране.Идеален за защита на вас по време на джогинг, колоездене, конна езда, каране на велосипед, дърводелски, тренировки и други видове спорт и тренировки на открито. ✔ Кораби от САЩ : бърза и безплатна доставка.Ще Получите подмяна на филтри, маски за лице, PM 2.5 в продължение на няколко дни след пускането на поръчката!.

Опции за продукта

Свързани продукти