.

.

2 Бр. Голяма Пътна Чанта За Дрехи Моющаяся Водоустойчив Влажна, Суха Чанта Голяма Чанта За Мръсни Дрехи Бански Тренировочная Чанта за Спортни Дрехи за Пране Мокри Д?

2 Бр. Голяма Пътна Чанта За Дрехи Моющаяся Водоустойчив Влажна, Суха Чанта Голяма Чанта За Мръсни Дрехи Бански Тренировочная

BGN 14.39

Наличност
На склад

Информация за опаковката : вие ще получите 2 броя пътни чанти за бельо в пакет, достатъчно на брой, за да отговарят на вашия нормална употреба и замяна ще ви помогне да организирате своите сухи и влажни дрехи в ред.Надежден материал : чанта за тренировка на бански костюм е изработен от полиестер материал с метален цип, мека на допир, безопасно за дрехите не се разгражда лесно, може да побере всичките си дрехи в добро състояние, за лек на тегло, лесно да се заеме със себе си.Достатъчно пространство : водоустойчива чанта за трико е прибл. размер 15,75 х 19,69 инча, голямо измерение, за да се запази много дрехи за вас, също така е подходящ за съхранение както чисти, така и от мръсни пелени по време на излизане, един добър избор за вас.Дизайн с цип : нашата голяма чанта за мръсни дрехи разработен с метален цип, може да си предмети в чантата от преливане по време на транспортиране или потискат неудобни миризми, да ви донесе приятно изживяване употреба.Сфера на приложение : този моющийся влажна, суха чанта може да се прилага за пътна чанти, чанти за плувния костюм, пералня чанти, отделочной чанти, влажна тъкан чанти за памперси, влажна, суха чанта за памперси и влажни детски чанти за памперси, може да отговори на вашите различни нужди.На разположение перална машина : Голяма чанта за мръсни дрехи могат да се перат в машина, на среден огън, суха, което ще ви спести време и енергия, така че можете да се наслаждавате на живота без притеснения за безкрайна измиване.Хубави подаръци : Като внимателно подаръци, нашите миещи торби за дрехи подходящи за активисти, за да излезе и добър избор за сън в летен лагер, удобен за тях в употреба.Технически характеристики : Материал : полиестер материал с метален цип Цвят : както е показано Размер : прибл. 15, 75x19, 69 инча Количество : 2 бр. Помещение включва : 2 х пътни чанти за бельо Бележки : Ръчно измерване, са възможни грешки са незначителни по размер.Цвят може да съществуват незначителни различия поради различните екрани на екрана.

Опции за продукта

Свързани продукти