.

.

VALICLUD 4бр Baby Gym Wood Toys Дървена Подвесная Играчка за Детска Игра В Салона Дървени Окачване За Хранене Фитнес Зала Прорезыватель Дрънкалки Играчка Сензорни Играчки Све?

VALICLUD 4бр Baby Gym Wood Toys Дървена Подвесная Играчка за Детска Игра В Салона Дървени Окачване За Хранене Фитнес Зала

BGN 14.15

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! 【Висококачествени материали】Нашите игри набор от играчки за фитнес е направен от висококачествени, здрави и сигурно дърво, устойчивост на падане, дълъг експлоатационен срок.Той е нетоксичен и безопасен за децата. 【Изящна изработка】 Малки и изящни, гладки ръбове, лек, детето няма да се чувствате тежки в ръката си.Не само като детска спортна играчка, но и като украса на стаята. 【Прекрасен дизайн】Симпатична форма и атрактивни цветове могат да привлекат вниманието и да се осигури визуална стимулация за деца.И това може да развиете подвижността на детето и ще допринесе за развитието на мозъка му, като играят с увиснали дървени играчки. 【Случаи】Дървени висящи играчки може да се използва за празнични партита, фотосесии, на кръщението на детето и други дейности. 【Идеален подарък】Тези висящи играчки са подходящи за всички момчета и за момичета.Идеален за подарък на душата, подарък за рожден ден, подарък за новороденото, за подарък на бременната, Великден, Коледа, Нова година и т.н.

Опции за продукта

Свързани продукти