.

.

4 бр. Голяма 9-Рядная Възглавница Найлон Четина Набор, Включва 1 бр. Класическа Четка За Полагане на 9 Броя, 1 бр. Гребен За Крысиного на Опашката, 2 бр. Регионални Четка ?

4 бр. Голяма 9-Рядная Възглавница Найлон Четина Набор, Включва 1 бр. Класическа Четка За Полагане на 9 Броя, 1 бр. Гребен

BGN 5.59

Наличност
На склад

Пълен набор от четки за стилизиране на косата : комплект съдържа гребен от крысиного опашката и 9-рядную възглавница от найлонов косъм, както и 2 броя гранични зъби, оснащающих вас възможност за инсталиране и оформите косата си, идеален за хора, които обичат полагане на косата, има достатъчно практически инструменти, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в полагане.Размер на детайлите : 9-рядная четка за полагане на къдрава коса е около 8,27 х 2,36 инча, гребен за коса с крысиным опашка измерва около 8,6 х 1,1 инча, регионални четка-прибл. 7 х 1 инч (и), подходящия размер за употреба у дома или за фризьорски салони, лесен и приятен за ежедневна употреба, без да се обременява китката; Умерена дебелина за лесно използване и удобни за носене или поставяне в джоб.Надежден материал : четки четина, найлон възглавници главно направени от качествена гума, пластмаса и мек найлон, който ровен и противостатичен, не ще дръпне или не запутает косата, гумена подложка не позволява на статичното на косата и пошатнутая кръгла законченная горната част на четки от найлон не ушибает скалпа, лесен за отделяне и формиране на косата. 2 Вида четки край : тези гребени, четки за краищата на косата са нежни и полезни, са конструирани за по-малки зони на косата, тези четки за контрол на косата са добри, за да се запази ръба гладка, страна на плавниците е полезна и за бретон, износител и вежди, страна на билото соответствующа за мигли и истончать косата.Широкото използване на : 9 редови четки за стайлинг на коса може да се използва широко за раздяла, стайлинг на коса, изправяне, оформяне, изглаждане, обработка, оформяне на влажна или суха коса, подходящите за коса повечето хора; 9 рядная кудрявая дръжка на четка за оформяне лесно се задържа, което ви гарантира лесен захват, който помага правите полагане на косата-бързо и качествено. 9-рядная възглавница найлон космите на четката : Материал : пластмаса, гума, найлон Цвят : червен, черен Размер : approx. 8.27 x 2.36 инча, Разработен с дръжка за лесно захващане и плътно, което ви гарантира удобен опит за задържане, практически инструменти с поскъпването на вашите ежедневни нужди в полагане.Опашката гребен за коса : Материал : карбон, неръждаема стомана Размер : approx. 8.6 x 1.1 см Цвят : черен Нежен дизайн : зъби гладки и нежни към кожата на главата и косата, а нескользящая писалка е предназначена, за да може да е здрав захват и лесно да хване.Безпрепятствено и намалява уязвимостта на косата.Четка : Основен материал : ABS Цвят : черен размери на продукта : прибл. 7 х 1 инч (и) Функция : помага за изглаждане на ръбовете, почистване на косата, подходящ за износител и на косата.Кръст Бод Пакет съдържание : 1 х 9-рядная възглавница найлон четина четка 1 х опашката гребен за коса-2 х Четка за коса Забележка : Заточени части в комплекта, моля, дръжте далеч от деца.Ръчно измерване, моля, се допуска малки грешки в размер на.

Опции за продукта

Свързани продукти