.

.

Подвижни Рафтове за съхранение на душата-Не Просверленный Двуслойни Лигав Рафтове за душата, Използван за душа в банята, Кухненски Рафтове за багаж, Багажник за съ?

Подвижни Рафтове за съхранение на душата-Не Просверленный Двуслойни Лигав Рафтове за душата, Използван за душа в банята,

BGN 62.56

Наличност
На склад

❤Висококачествени материали : Ние избираме висококачествени пластмасови материали, за да са трайни, устойчиви на корозия рафтове за баня.Двупластова дренажна дизайн с кръгла дупка в долната част на стеллажа за съхранение баня проветрено, запазвайки багажник за баня, суха и чиста, която ви дава по-добър опит. ❤Полк за баня : Нашият полк за душата приема дебела дизайн, проста и щедри, а също така силна носещата способност.Рафтове за съхранение е обмислена подвижни дизайн, който е удобен за ежедневно почистване, без да се притеснявате за остатъчна мръсотия вътре. ❤Спестяване на пространство : срок на съхранение е от голямо вътрешно пространство, което може лесно да се съхранява на различни предмети и да направите банята по-подредено.Стенни полк-добър помощник в живота си, можете да избирате с увереност. ❤Подходящи за много случаи : срок на годност приема свободна от удар конструкция, лесна за монтаж и слипчивая полк разполага с широк спектър от ползи.Може да се използва широко в спални, кухни, всекидневни и бани, за да направи живота си по-удобен. ❤Проблем за продукта : Ако не сте напълно удовлетворени, придобити продукт или продукт е повреден или счупен в пътя, моля, свържете се с нас навреме.Ние ще решим вашия проблем в най-кратък срок!.Увеличаване на наличното пространство в банята и в кухнята.Лесен монтаж-може да се инсталира върху всяка плоска и гладка повърхност, керамични плочки, мрамор, стъкло, матирано стъкло, метал, стена от масивно дърво и т.н. Кухи вентилационна дизайн позволява бързо осушать и сухи елементи, като предотвратява образуването на котлен камък и развитието на бактерии.Моля, не задавайте този душ на прашни повърхности, благодаря.характеристики : Цвят : сиво, каки Материал : пластикразмер : 11,6 инча (дължина) * 4.3-инчов (ширина) * 2,55 инча (височина) = 29,5 см (дължина) * 11 см (ширина) * 6,5 cm (височина)***Размери се измерват в ръка, и ще бъде една малка грешка.Ръководство за инсталиране : 1. Почистете повърхността на стената, преди да инсталирате душ рафтове.2. Махнете защитното фолио, а след това залепете с лепило върху чиста повърхност на стената.3. Дръж рафт на лош вкус тава.4. Не дръж нищо на рафта в рамките на 24 часа след настройка, за да е здраво прилегала. Ако трябва да се откъсне установен немаркирующий лепило, можете да използвате сешоар, за да загрее клеевую повърхност и да се откъсне от нея.***Немаркирующую стикер се препоръчва стик за един път.

Опции за продукта

Свързани продукти