.

.

Душ Caddy Конектори с 2 Клейкими Куки за Душата Организатор на Рафт над Главата Душ Тежкотоварни Мощна Пръчка НЕ Търтей-3 бр.

Душ Caddy Конектори с 2 Клейкими Куки за Душата Организатор на Рафт над Главата Душ Тежкотоварни Мощна Пръчка НЕ Търтей-3

BGN 5.59

Наличност
На склад

3 БР. АКСЕСОАРИ ЗА ДУШ CADDY-Включва 1 U-образна форма гума конектор, 2 супер мощни лепило се измъкне. 1 НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ скоба-прилепващ гума скоба за организатор за баня плътно прилепнала към насадке за душата, защитавайки закачалка за душ от приплъзване и надраскване. 2 ЛЕПИЛО КУКАТА-лепила осигуряват трайно сцепление между кадиллаком и стената, така че той да не бъде свален от равновесие, когато се вземе бутилката над душевым кадиллаком и да слезете от него, осигурява най-добрия опит, баня-той е по-здрав и мощен от търтей.СИГУРНО НА ВСИЧКИ ГОТОВИ ПОВЪРХНОСТИ-Тези аксесоари за душ може да се използва на всички видове плоски повърхности и идеално гладки стени, включително плочки, мрамор или стъкло, и т.н. Преди монтаж се уверете, че плочките правилно да се пречиства.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И ПРЕМАХВАНЕ-Не сверлящая конструкция душ кутийка и лепило позволява лесно да се инсталира и да се мотае организаторите за съхранение на душата, наклеивая лепкава.Ако искате да премахнете лепило, просто ви е нужно да използвате сешоар, за да загрее лепило, а след това да го свали.КАКВО ВИ ТРЯБВА : Уморени от това, че винаги трябва да се справят с хлъзгави предизвикателства с душ?Бихте ли искали да се реши този проблем, без да харчите своите пари, време и енергия?Издръжлив И ТРАЕН : Изработени от висококачествени, сверхпрочных материали, тези професионални трайни лепило куки за caddy ще гарантира трайно и стабилно сцепление, запазване на вашия душ caddy на място за дълго време!Опаковка : U-образна скоба *1 Лигав кука*2.

Опции за продукта

Свързани продукти