.

.

2 Опаковки Пластмасови Душ Кутийка, Sotfamily Душ Организатор Кът със Самозалепваща Подложка, Стенен вътрешен Душ за Съхранение за Баня, Кухня, Тоалетна, Общежития (бял)

2 Опаковки Пластмасови Душ Кутийка, Sotfamily Душ Организатор Кът със Самозалепваща Подложка, Стенен вътрешен Душ за Съхранение

BGN 14.39

Наличност
На склад

【Богати цветове】Дизайн силни контрастни цветове ще бъде връхната точка на вашата баня, което ще направи вашата баня по-вълнуващо и специално. 【Добре обмислен кука】Уникален подвижна малка кръгла кука не само може да се използва за окачване на хавлиени топки и обединение на предприятия за косата, но и да направи продукта по-красив. 【Не се налага пробиване на】Мощна залепващи ленти ще осигури стабилна работа на душата caddy, и имаме подробни инструкции за инсталиране за вас, това няма да навреди на вашата стена.Подходящ само за ъгъл 90°. 【Rustproof & Durable】Ние използваме висококачествен материал, ABS за осигуряване на качество и текстура.Не като материал неръждаема стомана, той никога не ръждясва и не се разваля. 【Кръст Бод Пакет включва】2*Душ Кутийка, 2*подвижна кука, 6*лепящи се уплътнения, 1*ръководство за инсталиране.

Опции за продукта

Свързани продукти