.

.

Котешки Фонтан от Неръждаема Стомана, 2Л/67oz Котешки Фонтан с Купата за Котешки Храна, 2 в 1 Комбиниран Фонтан за домашни любимци и Купа за Котки, Кучета и Няколко Дома?

Котешки Фонтан от Неръждаема Стомана, 2Л/67oz Котешки Фонтан с Купата за Котешки Храна, 2 в 1 Комбиниран Фонтан за домашни

BGN 31.99

Наличност
На склад

Комбо 2 в 1 с подложка : -Чудо същество 360 от неръждаема стомана Котешки фонтан и купата могат да се почистват в съдомиялна машина.Мека силиконова кърпа с джанта.Идеална ясла за вашите сладки домашни любимци.Висококачествен неръждаем материал : Този фонтан и купа за домашни любимци от неръждаема стомана са изработени от висококачествени материали, които са хигиенични, трайни, устойчиви на корозия и надраскване. 360-градусова дизайн с купата : Вашият домашен любимец може да избере да пие вода от кула или чаши; Вие все още може да се пие вода при прекъсване на електрозахранването.Дизайн на 360 градуса позволява на котката да пие от чешмата, под всякакъв ъгъл.Идеален за домакинства с няколко домашни животни.Чудо-създание от неръждаема стомана Deluxe Пет Water Fountain се предлага с 3 сменяеми филтри, вместо 1. Няма нужда от закупуване на филтри веднага.Предварителен филтър за пяна улавя косъмчета и боклук и предпазва от запушване на водната помпа.Тиха работа : Водата леко пузырится върху кула фонтан, от неръждаема стомана, което позволява плах или срамежливи на котки удобно да пият от чешмата за домашни любимци.Низковольтный водна помпа.Чудя се Creature deluxe 2 in 1 pet feeding station включва 360 котешки фонтан от неръждаема стомана, купа за котешки храна от неръждаема стомана и силиконовата салфетка.В комплекта са включени 3 въглища за филтър и 1 пенопластовый филтър.Не е необходимо веднага да придобият допълнителни филтри.Спрете своя домашен любимец от бъркотията в дома ви и да предотвратите повреда на пода.Този луксозен пакет предлага по-чиста и здравословна околна среда за хранене за вашия домашен любимец. 1 x фонтан за домашни любимци. 1 купа за хранене. 1 силиконова кърпа. 1 x адаптер (AC 100-240 В). 1 x помпа за постоянен ток (6 фута). 3 x филтри. 1 х гъба, предварителен филтър. 1 х Ръководство за потребителя.Чудя се Creature deluxe 2 in 1 pet feeding station включва 360 котешки фонтан от неръждаема стомана, купа за котешки храна от неръждаема стомана и силиконовата салфетка.В комплекта са включени 3 въглища за филтър и 1 пенопластовый филтър.Не е необходимо веднага да придобият допълнителни филтри.Спрете своя домашен любимец от бъркотията в дома ви и да предотвратите повреда на пода.Този луксозен пакет осигурява на вашия домашен любимец по-чиста и здравословна околна среда хранене.Стъпка 1. Махнете капака на помпата.Стъпка 2. Махнете капака на вентилатора.Стъпка 3. Издърпайте колело.Стъпка 4. Изчисти всички детайли.

Опции за продукта

Свързани продукти