.

.

YAYONG Key Box Монтиране на стена Сладък и Селски Декоративен Шкаф За Ключове Премия Шкаф Държач За Ключове Държач За Ключове на Bmw Селска Стенен Декор Ретро Шкаф За ключо

YAYONG Key Box Монтиране на стена Сладък и Селски Декоративен Шкаф За Ключове Премия Шкаф Държач За Ключове Държач За

BGN 10.39

Наличност
На склад

【Подходящи аксесоари】Ключодържател-това е деревенское декорация на дома, която може да добави повече индивидуалност на вашия дом.Този стенен държач за съхранение на ключове е сладък съобщения и ретро-дизайн, а също така е висококачествен аксесоар. 【Лесна инсталация】Тази стенни кутия за ключове идва с пълен комплект инструменти за монтаж, който може лесно да се инсталира на всяка стена. 【Здрав】Нашата декоративна кутия за ключове изработени от висококачествени материали, които издържат на изпитанието на времето.Той е много издръжлив и здрав, така че можете лесно да вмъкнете всеки ключ, който искате. 【Е много подходящ за подарък】Окачен шкаф за ключове красиво опаковани и е специален подарък за нов дом, рожден ден, Коледа или юбилей, за семейството и приятелите.Изненадайте вашите любими хора с уникален монтиране на дървена кутия за ключове. 【Обхват】Много подходящ за захващане на кухнята, в коридора, дрешник или дори в пералното помещение!Това е един чудесен начин за добавяне на перфектния комплимент на вашия дом и да запази ключ на едно място.Key Cabinet Wall Mount Key Holder Box Decorative Key Management Entryway Hanging Key Storage Organizer for Wall Home Decor Функция : Декоративна кутия за ключове изработени от висококачествени материали, които издържат на изпитанието на времето, и много е здрав и е здрав. къщата Стенен ключодържател bmw идва с пълен комплект инструменти за монтаж, за да ви помогне лесно да го инсталирате на всяка стена е Много подходящ за захващане на кухня, коридор, килер или дори пералното помещение Параметри : Име : Стенен ключ за съхранение Материал : смола Размер : както е показано Забележка : Само 【1】 включително и кутия за съхранение на ключове, с изключение на други теми 【2】Моля, обърнете внимание, че поради различните условия на осветление полученият продукт може да има малка разлика в цвят 【3】Размер изделия се измерва ръчно, може да има някои грешки, моля, приемете Пакетът включва : 1 * Стенен монтаж кутия за съхранение на ключове.

Опции за продукта

Name:
Wall-mounted key storage
Material:
Resin
Size:
as shown
Notice:
【1】Only including key storage box, excluding other items :
【2】Please note that due to the different lighting environment, the received product may have a slight color difference :
【3】Product size is manually measured, there may be some errors, please understand :
The package includes:
1 * Wall-mounted key storage box :

Свързани продукти