.

.

Arllaso Nail Polish Classic Set Series - 6 Цвята, Черно-Бял Кралски Блясък Червен Блясък Гел Лак За Нокти Комплект, Популярен Дизайн на Ноктите, Ноктите Салон САМ Вкъщи Празничен Пода?

Arllaso Nail Polish Classic Set Series - 6 Цвята, Черно-Бял Кралски Блясък Червен Блясък Гел Лак За Нокти Комплект, Популярен

BGN 17.52

Наличност
На склад

Избягвайте областта на кожата и кожичките, в противен случай той лесно ще отклеить.Дори ако сте начинаещ следвайте точно стъпките по-долу, и да можете бързо вычесать това, което искате.Изисква основния и горния слой.В резултат на гел не може напълно да прилепва плътно към повърхността на нокътя.Устойчиви на избледняване и не променя цвета си.Никакви отломки, чипс или петна. Спрете да използвате отново, ако възникне алергична реакция.Нашият гел разработен за втвърдяване под ултравиолетова/led лампа.Нашият гел разработен за втвърдяване под ултравиолетова/led лампа.Избягвайте контакт с очите, устата и кожата. Време на втвърдяване под лампа не е достатъчно.Ние не можем да обещавам, колко време ще е необходимо, за да се използва лампа излекувани гел _BOS_ защото има много лампи за нокти, както и всяка лампа е с различна мощност, марка и т. Лошата подготовка на ноктите.Направи си сам у дома със стилен и модерен маникюр.Комбинация от двете носи пухлое, гладко и приятно усещане размазывания.Никакви вредни съставки или лепила, които могат да навредят на вашето ногтевое легло. Спрете да използвате отново, ако се случи алергична реакция. Време на втвърдяване под лампа не е достатъчно.На въпрос - какво трябва да се обърне внимание при отверждении лепило за нокти?.Ние не можем да обещавам, колко време ще е необходимо, за да се използва лампа излекувани гел _BOS_ защото има много лампи за нокти, както и всяка лампа е с различна мощност, марка и т.Дълго сияние, на самата проява.

Опции за продукта

Свързани продукти