.

.

Аммонит Слушалки 3D Лампа нощна светлина 3D Илюзия Слушалки Лампа за Децата, 16 Цвята Промяна с Дистанционно Управление, Детска Спалня Декор като Коледен Празник, Под?

Аммонит Слушалки 3D Лампа нощна светлина 3D Илюзия Слушалки Лампа за Децата, 16 Цвята Промяна с Дистанционно Управление,

BGN 14.15

Наличност
На склад

【Creative 3 D Effect】 : Невероятни 3 D визуални ефекти, ярки 3 D ефект, носи много щастие на децата, мек и не ярка, а също така може да им осигури сладък сън.Всъщност това е 2 D акрилна плоча с вытравленными линии.Когато е осветен прозрачен модел изглежда като 3 D ефект. 【Таймер и спестяване на енергия】 : лека нощ има функцията таймер може да се инсталира безплатно от 15 минути до 12 часа, по-енергоспестяващ и здравословно за децата си.Различни възможности за избор на цветове,можете да или да остане в един цвят, или да се върти по всички от тях. 【Няколко режима и лекота на използване】 : Два режима на захранване : батерии 3 * AAA (не са включени в комплекта) или USB връзка.Просто управляван от 24-клавишным дистанционно управление или интелигентни чувствителни на допир бутон в рамките на 16 едноцветни статични режими и 4 динамични режими на светкавицата и регулиране на яркостта.можете да или да остане в един цвят, или се върти на всички тях. 【Перфектния подарък и за най-добър декор】 : Нощни светлини могат да се използват в спалнята,прикроватной нощното шкафче,детска стая,хол, барове,кафенета,хотели,клубове,ресторанти,магазини,барове и т.н. Чудесен избор за подарък за рожден ден,подарък за рожден Ден,Коледа подарък,подарък за Деня на благодарността и за подарък за Хелоуин за вашите деца и семейството, приятели, любовници.Това трябва да бъде много специален подарък, който може да им донесе изненада и щастие. 【За обслужване на клиенти】 : Ние настояваме за 100% качествен продукт, преди да ви бъде предоставена лека нощ с голограммой, светлини са били старателно тествана.Ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем.

Опции за продукта

Свързани продукти