.

.

Adsire Фризьорски Ножици, Професионални Плосък Ножица Ергономичен дизайн за Домашна употреба за Фризьорски салон(лилаво)

Adsire Фризьорски Ножици, Професионални Плосък Ножица Ергономичен дизайн за Домашна употреба за Фризьорски салон(лилаво)

BGN 12.47

Наличност
На склад

Прическа Ножици за бръснене : Подходящ за подстригване и за бръснене на брада.Косата ще е по-хубав, а брадата е спретнат и стильнее.Универсални ножици : Екологично чиста, здрава, висококачествена неръждаема стомана, подходящ за фризьорски салони, фризьорски салони или домашно ползване.Ергономия : Ергономични стрижечные ножици, дизайнът на дръжката е много удобна, снижающая стрес и дискомфорт, което позволява да се направи силна прическа.Прецизионное острието : Заточенное ръчно нож, лесно дори отрежа косата или брадата си придадат на косата си текстура, създаване на модерен външен вид.Лесна корекция : Оборудван с регулировочными винтове, можете да настроите пишеща машина за подстригване на коса в съответствие с вашето желание напрежение, за да образуват най-добрата прическа.Функция : 1. Ергономия : Ергономични стрижечные ножици, дизайнът на дръжката е много удобна, снижающая стрес и дискомфорт, което позволява да се направи силна прическа.2. Blade : Заточенное ръчно нож, лесно, дори и подстригване на косата или брадата придадат на косата си текстура, създаване на модерен външен вид.3. Многофункционална ножица : Екологично чиста, здрава, висококачествена неръждаема стомана, подходящ за фризьорски салони, фризьорски салони или домашно ползване.4. Лесна корекция : Оборудван с регулировочными винтове, можете да регулирате пишеща машина за подстригване на косата, за да отговори на желанието на напрежение, за да образуват най-добрата прическа.5. Подстригване бръснене ножици : Подходящ за подстригване и за бръснене на брада.Косата ще е по-хубав, а брадата е спретнат и стильнее.Параметри : Тип на продукта : Ножици за оформяне на брада Материал : неръждаема стомана Осъществяване списък : 1 х Ножици.

Опции за продукта

Item Type:
Beard Scissors
Material:
Stainless Steel
Package List:
1 x Scissors :

Свързани продукти