.

.

IGUFSDIG 8 бр. Цвете Карманное Огледало Цветя Сгъваеми Огледала Компактно Огледало Цвете Малко Огледало Ретро Грим Компактни Огледала за Жени, Момичета и Аксесоари За ?

IGUFSDIG 8 бр. Цвете Карманное Огледало Цветя Сгъваеми Огледала Компактно Огледало Цвете Малко Огледало Ретро Грим Компактни

BGN 15.50

Наличност
На склад

_BOS_ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Нашето цвете складное огледало изработено от висококачествен метал, трайни и трайни, с двустранно дизайн, така че можете да видите ясно лицето си. _BOS_ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Нашето малко огледало, отпечатани цветни цветя, свежи и прекрасни, пълни пасторального и ретро-стил, красиви и трогательными, изглежда очарователно и класически. _BOS_ ПРЕНОСИМ : Тези цветя сгъваеми огледала са с размер, подходящ за носене и съхранение, можете да ги тури в джоба, дамска чанта или косметичку. _BOS_ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Това е цвете огледало може да се използва за много цели, например за нанасяне на червило и спирала, носенето на обици и т.н. Той е подходящ за дами и момичета. _BOS_ ПРЕДПОСТАВКА ВКЛЮЧВА В СЕБЕ си : Вие ще получите 8 цветни огледала за грим, всяка от които има случаен стил, достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. _BOS_ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Нашето цвете складное огледало изработено от висококачествен метал, трайни и трайни, с двустранно дизайн, така че можете да видя ясно лицето си _BOS_ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Нашето малко огледало, отпечатани с пъстри цветя, свежи и прекрасни, пълни пасторального и ретро-стил, красиви и преместване, изглежда очарователно и класически _BOS_ ПРЕНОСИМ : Тези цветя сгъваеми огледала са с размер, подходящ за вас да се носят и да се съхранява, можете да ги тури в джоба, дамска чанта или косметичку _BOS_ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Това цвете огледало може да се използва за много цели, например за нанасяне на червило и спирала за мигли, носенето на обици и така нататък.Той е подходящ за дами и момичета _BOS_ Предпоставка включва В себе си : Вие ще получите 8 цветни огледала за грим, всяка от които има случаен стил, достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти