.

.

Пластмасова Стойка на дисплея Перука,Главоболие Модел Пяна Перука Косата Очила Стойката Перука Стойка и Държач за Дисплея на изкуствена коса и Шапка(черна)

Пластмасова Стойка на дисплея Перука,Главоболие Модел Пяна Перука Косата Очила Стойката Перука Стойка и Държач за Дисплея

BGN 22.39

Наличност
На склад

Висококачествени материали : Средства за грижа за косата и перуки, изработени от висококачествени материали, трайни, гладки и чисти, могат да си перука или перука в перфектно състояние.Перфектната поставка за дисплея на : Поставка за дисплея с пенопластовой глава е трайна и лесна.Това е идеална витрина или поставка за безопасно съхранение или транспортиране на перуки.Лесен за работа : просто прикрепете перука на пластмасова рамка на главата на манекена и го използвайте.Когато правите много подкрасок, това е най-лесният начин да се определи скъпоценни перуки.Широка гама от приложения : Не избледнява, лесни за поддръжка, се използва за показване на шапки, шалове, коса, професионална козметика, стилисти и жените, за употреба в домашни условия.Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси в процеса на покупката, можете да се обърнете към центъра за обслужване на клиенти, по всяко време.Наш дълг е добре да обслужим всеки клиент.Кръст Бод Пакетът включва : 1* Модел Head Item Име : Ръководител Model Color : бял, черен, Natural Quantity : 1 PCHead обиколка : около 50 см. Височина на главата : около 40 см. размери на основата : около 22.5*13.5 cm Gender : За женщинматериал : ПластикФеатура : на Повърхността е гладка и clean Do не избледнява, лесно maintenance It се използва за показване на шапки, шалове, коса, косми и т.н. Забележка : 1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!2. Моля, изчакайте 1-2 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Опции за продукта

Свързани продукти