.

.

Tereshar Жълта Перука с Бретон за Жени Кратък Боб права Коса Термоустойчиви Синтетични Цветни Бретон Перуки за Парти Custume Cosplay Използване (12 инча)

Tereshar Жълта Перука с Бретон за Жени Кратък Боб права Коса Термоустойчиви Синтетични Цветни Бретон Перуки за Парти Custume

BGN 14.40

Наличност
На склад

【Прекрасен стилен вид】Този кратък права перука-свеж, забавен перука боб с пълна бретон, ще ви накара да се почувствате напълно ново момиче, когато го носите!Вие ще бъдете изненадани колко много комплименти и увереност, че ще донесе. 【Премия синтетични перука】Перука Tereshar bob е изработен от висококачествени устойчиви на топлина синтетични влакна, който е много меко и шелковистое, топло приятелско, можете да се гали, къдри.Лек и удобство за носене, за спестяване на време. 【Регулиращи се презрамки и дишаща розова мрежа】Този жълт перука боб е подходящ за повечето размери и форми на главата с еластична дишаща розова мрежа и регулиращи се презрамки вътре.Можете да се отпуснете или затегнете перука, за да се постигне най-комфортно състояние. 【Широко приложение】Синтетични перуки, с жълт цвят са идеални за партита, концерти, cosplay, Хелоуин и други случаи.Също така е добра идея за подаръци на майките и приятелите си. 【Гаранция на продавача】Ние се ангажираме да предоставяме на всички клиенти висококачествени продукти и 100% задоволителен опит за пазаруване.Ние също така предлагаме 24-часово онлайн-обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, можете да получите пълно възстановяване или безплатна подмяна в рамките на 30 дни.

Опции за продукта

Свързани продукти