.

.

Бордо Pixie Cut Синтетични Косми На Дантели Перуки от Човешка Коса 13x1 Къса Къдрава Боб естествен косъм Перуки за Черен За Жени Бразилски Дева Коса Remy Перуки Предварите?

Бордо Pixie Cut Синтетични Косми На Дантели Перуки от Човешка Коса 13x1 Къса Къдрава Боб естествен косъм Перуки за Черен

BGN 38.34

Наличност
На склад

1 Материал перука дантела отпред : 100% необработен бразилски чисти коси, бразилски човешки косъм перуки дантела отпред.Мека и Здрава.Не полинял,Не мирише. 2 Стил перука на косата : 13*1 дантела Кратко кудрявое кудрявое с детски коса ,свободна част ,можете да се чувстват свободни, да споделя вашата линия на растеж на косъма, да го направи способен за вас и изглежда по-красива!. Прическа перука период pixie 3 : Тези идеални перуки боб за черни жени, за дълбоки увивни човешки косъм перуки дантела отпред, те ще си къдрици добре, и с вода, те ще изглеждат блестящи, ще се превърнат в мокър и вълнообразни човешка коса перука.Те лесно се връщат към локонам след измиване. Тип 4 капачки на перука : Предната част на перуки-меко ультратонкое сетчатое дантела, а задната част-удобен дишаща патици.Вътре има разтеглив изравняващи колани и 2 затягане.Няма лепило не е необходимо, можете също така да добре да се фиксира и лесно да се регулира по-добър комфорт, за да пасва на главата ви, не се притеснявайте за размера на главата, удобен за носене и лесно да правите. 5 Следпродажбено обслужване Prime : 1-3 работни дни. 30 дни без причина за връщане на парите.Можете да получите връщане БЕЗ причина и пълно ВРЪЩАНЕ на парите в рамките на 30 дни.очакваме ви на 24 часа, за да реши този проблем, ние придаваме голямо значение и се надяваме, че имате добра опит с продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти