.

.

Wowsexy Hair T1b/613 Ombre Забавно Lace Front Human Hair Перуки Бразилски Вирджински Косата 130% Плътност Бесклеевые Светли и Пълни с Дантелени Човешки косъм Перуки с Детски Коса за Афри?

Wowsexy Hair T1b/613 Ombre Забавно Lace Front Human Hair Перуки Бразилски Вирджински Косата 130% Плътност Бесклеевые Светли

BGN 271.99

Наличност
На склад

Този перука капачка средни, средно кафяво, завързана цвят и плътност 130% по подразбиране, цвят омбре 1b/613.Ако имате друга заявка, като размерът на покрива и плътността на косата, моля, свържете се с нас преди да направите поръчка, след това ние ще направим това за вас.Суровини : Бразилски девствени косата, необработени човешки коси, естествени и здрави, меки и гладки.Предимство : Предварително выщипанная линията на растеж на косата, с детски коса по периметъра, може да бъде боядисана, обесцвечена и рестайлингована.Размер на шапки и дантела цвят : Шапчица среден(22-22, 5 инча), с регулируеми джапанки и расческами.Средно кафяв цвят дантела, Бесклеевые дантела перуки.Вид напомняне : Бърза и безплатна доставка на DHL, UPS и Fed Ex, 2-5 работни дни печалба.Ако не ви харесва нашия продукт или имате някакви въпроси по този повод, преди да оставите коментар и съвет, моля свържете се с нас на първо място, ние ще дадем едно добро решение за това.Спецификация на косата : 1. Тип коса : Бразилски девствени коса, пълна дантела/, завързана отпред wig2. Материал на косата : Необработени човешки коси, естествени и здоровые3. Структура на косата : Права стиль4. Цвят дантела : Средно коричневый5. Плътност на косата : 130% Density6. Размерът на покрива : Капачка със среден размер(22-22,5 инча)7. Бесклеевой перука : перука с пити и регулируеми джапанки, лесен за носене.Предимства : ombre забавно 1b/613 цветна перука, лъскав и красив, може да се боядисва, отбелен и рестайледно запутан и не добри.когато Бразилски девствени косата, натурални и здравословни-выщипанные естествена коса с детски коса по периметъра на Указания за грижа за косата : измийте и дълбоко подгответе перука Редовно распутывайте косата, фигурата, преди да се измива с шампоан. вода(температура между 25-30℃), измийте перука, докато той не ще се очисти.Оставете косата да изсъхне по естествен начин, не позволявайте на мокрому парику проявяват под слънцето, нанесете малко балсам с перука, тя да е мека и гладка.Внимателно срешете перуката заедно с вашата фигура.Ако имате някакви въпроси относно перука след получаването му, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто следпродажбено обслужване.

Опции за продукта

Свързани продукти