.

.

Lumumi Magic Portable Hook Backpack Портфейла Hook Folding Hook Glueless Hook-Тежък тегло до 176,37 унция Кука от неръждаема стомана (жълт)

Lumumi Magic Portable Hook Backpack Портфейла Hook Folding Hook Glueless Hook-Тежък тегло до 176,37 унция Кука от неръждаема

BGN 6.39

Наличност
На склад

1. [Сгъваема кука за чантата] Всеки кръг куката е изработен от алуминиева сплав с цветен диамант серия, която изглежда по-красива и изискана. 2. [Чист и безопасен] Дръжте чантата си чиста, и не е необходимо да се постави чантата си на мръсна етаж или в претъпканите стол, можете просто да се мотае си чанта до себе си. 3. [Мини и преносим] Мини размер, можете да го вземете на всяко място, без да се добавя никакво тегло на чантата си. (ps : Максимално тегло на куката е не по-176,37 унция). 4. [Символ на модерния тренд] Това е един модерен начин да се запази портфейла си в безопасност.Сгъваема и магнитна закопчалка лесни за използване и идеално се съчетава с вашата чанта. 5. [Противоскользящий мат] Противоскользящий мат се определя на масата, така че вашата торба може лесно да се мотае на масата.И обърнете внимание, че на масата, който използвате, не трябва да е прекалено дебел. (Най-добре в рамките на 1,97 инча).СПЕЦИФИКАЦИЯ : МАТЕРИАЛ : Alloy COLORS : Жълт, червен, черен, син,бял,purple PACKAGE СЪДЪРЖАНИЕ :Hook Up x 1.

Опции за продукта

Свързани продукти