.

.

Rosvola Тестер за Качеството на Водата, осветлението на Дисплея на Висока Точност Нескользящий TDS Тестер за Температура със Сензор за Аквариум, за да Басейна за Хидроп?

Rosvola Тестер за Качеството на Водата, осветлението на Дисплея на Висока Точност Нескользящий TDS Тестер за Температура

BGN 56.32

Наличност
На склад

[ДИЗАЙН 2 В 1] Тестер температура TDS, поддържа измерване на температурата на водата и стойности TDS, осигурява бързо и точно измерване. [Нескользящая конструкция] Той е проектиран с матово покритие капак и функционални бутони, които не се плъзгат и удобен за хващане, подходяща за измерване на питейна вода, хидропоника, аквариуми, басейни, лаборатории и т.н. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ] с помощта на висококачествена ABS-пластмаса, тя е безопасна и здрава, устойчива на корозия, износване и има дълъг срок на служба. [БУТОН за ПРЕВКЛЮЧВАНЕ] С помощта на бутона за преобразуване ppt ppm можете да изберете подходящата единица за измерване в съответствие с реалната ситуация, за да отговори на нуждите на употреба. [БУТОН ПОДСВЕТКА] Поддържа дисплей с подсветка, който е лесен за четене, не засяга използването на тъмно и показва резултатите от измерване интуитивно и ясно.Функция : 1. [2 В 1 ДИЗАЙН] Тестер температура TDS, поддържа измерване на температурата на водата и стойности TDS, осигурява бързо и точно измерване.2. [БУТОН ПОДСВЕТКА] Поддържа дисплей с подсветка, който е лесен за четене, не засяга използването на тъмно и показва резултатите от измерване интуитивно и ясно.3. [БУТОН за ПРЕВКЛЮЧВАНЕ] С помощта на бутона за преобразуване ppt ppm можете да изберете подходящата единица за измерване в съответствие с реалната ситуация, за да отговори на нуждите на употреба.4. [Висококачествени материали] с помощта на висококачествена ABS - пластмаса, тя е безопасна и здрава, устойчива на корозия, износване и има дълъг срок на служба.5. [Нескользящая конструкция] Той е проектиран с матово покритие капак и функционални бутони, които не се плъзгат и удобен за хващане, подходяща за измерване на питейна вода, хидропоника, аквариуми, басейни, лаборатории и т.н. Как да използвате : 1. Махнете защитна капачка.2. Изплакнете електрода с дестилирана вода и подсушете го филтърна хартия.3. Поставете електрода в тестируемую течност и внимателно се разклаща.След като брой ще стане стабилна, помислете крайна стойност.4. След употреба почистете електродите и облечете защитна капачка.Спецификация : Тип на продукта : TDS Температура Meter Material : ABS Тегло : Approx. 451g / 15.9 oz Product Размер : прибл. 16.5x7.5x3cm / 6.5x3.0x1.2in Scope : Температура : 0℃до 100℃TDS : Минимум : 0-1999ppm, максимум : 0-19.99 PPTResolution : Температура : 0.1℃TDS : Минимум : 1 PPM, максимум : 0.01 PPTAccuracy : Температура : ±0.

Опции за продукта

Item Type:
TDS Temperature Meter
Material:
ABS
Weight:
Approx. 451g / 15.9oz
Product Size:
Approx. 16.5x7.5x3cm / 6.5x3.0x1.2in
Scope:
Temperature:
0℃-100℃
TDS:
Minimum
Resolution:
Temperature:
0.1℃
TDS:
Minimum
Accuracy:
Temperature:
±0

Свързани продукти