.

.

Newseego е Съвместим с въздушни Възглавници Калъф с Брелком Пръстен на Сладък Жълт Планета Астронавт Карикатура Силикон-Мек Прозрачен Защитен Калъф Анти-Надраскване ?

Newseego е Съвместим с въздушни Възглавници Калъф с Брелком Пръстен на Сладък Жълт Планета Астронавт Карикатура Силикон-Мек

BGN 6.30

Наличност
На склад

Разработени модели-Тази капачка Airtag професионално проектиран за Airtag, сладък cartoony дизайн астронавти в задната част на корпуса може да си Air Tag различен от другите, всички модели отпечатани с помощта на техника за щамповане, така че те няма лесно да изчезне.Висококачествени материали-Защитен калъф е изработен от висококачествен екологично чист материал TPU, ултра-тънък, по-меки, по лесен, по-гладка повърхност, моющегося и многократно използване; ключодържател изработен от висококачествен метален материал, модерен, плавно и трайно.Anti-scratch & Anti-shock - Защитен калъф може да предпази вашето устройство от надраскване, удари и повреди, 4 вида сладки и нови анимационни мотиви за избор, за да отговори на нуждите ви, добавяне на модата и красотата на вашето устройство.Сигурен & лесен за носене-Форма на малък и е вкусна, лесна за носене, тя е направена от нетоксических, екологично чисти материали и не ушибает кожата,прави живота по-удобен.Гаранция - Ако се сблъскате с проблеми по време на употреба, можете да получите на 24-часов отговор и решение за обслужване на клиенти.Замяна или връщане на средства за всякакви проблеми, свързани с качеството, възникнали в рамките на 90 дни.Добре дошли, за да се свържем с нашето сервизно обслужване по всяко време.Свържете се с вашия ключ.Водоустойчив.Открий кучето си. 1. Плавно приложимо към искателю Air Tags 2021. 2. Разнообразие на картини за вашия избор, всички картини отпечатани с щампа технология, не лека, за да избледняват.Придайте на вашето трекеру индивидуален вид. 3. Тя е изработена от меки и висококачествени силикагел от материал TPU, който е ультратонким, мек и лек, което ефективно предпазва вашето обзавеждане от прах, падане и надраскване.

Опции за продукта

Свързани продукти