.

.

SALUTUY Телефонна Слушалка с Микрофон, Ултра‑Удобна Телефонна Слушалка с Микрофон и управление на звука е Естествен и Ясен Слух за Офис

SALUTUY Телефонна Слушалка с Микрофон, Ултра‑Удобна Телефонна Слушалка с Микрофон и управление на звука е Естествен и

BGN 17.35

Наличност
На склад

【С регулируема лента за глава】Регулируема лента за глава е подходящ за различни размери на главата.Слушалки може да се върти и се носи през целия ден. карта на въртящи се глави на 180°, микрофон с превръщането лост от 330°. 【Естествен и ясен слух】Високоскоростен аудиорешения осигуряват естествен и ясен слух.Антиакустический шок може да блокира внезапни звуци, за да защитите слуха си. 【Ултра‑удобен】Ултра‑удобни слушалки са оборудвани с меки протеин амбушюрами от изкуствена кожа, които да са удобни за използване и хигиенични. 【Ясни разговори и защита от акустични удари】Високоскоростен слушалки бизнес класа могат да гарантират ясни разговори и защита от акустични удари, може да се използва за мобилни телефони на кол-центрове и офиси. 【Аудио с висока разделителна способност на Звука】Благодарение на звук с висока разделителна способност той може да гарантира, че кол‑център, офис и домашен КОМПЮТЪР-чат да могат ясно да общуват дори и в шумна среда.Функция : 1. Ултра‑удобни слушалки са оборудвани с меки протеин амбушюрами от изкуствена кожа, които да са удобни за използване и хигиенични.2. Регулируема лента за глава е подходящ за различни размери на главата.Слушалки може да се върти и се носи през целия ден. карта на въртящи се глави на 180°, микрофон с превръщането лост от 330°.3. Високоскоростен слушалки бизнес класа могат да гарантират ясни разговори и защита от акустични удари, може да се използва за мобилни телефони на кол-центрове и офиси.4. С аудио звук с висока разделителна способност, той може да гарантира, че кол‑център, офис и домашен КОМПЮТЪР за чат може ясно да общуват дори и в шумна среда.5. Високоскоростен аудио решения осигуряват естествен и ясен слух.Антиакустический шок може да блокира внезапни звуци, за да защитите слуха си.Как да използвате : Щепсела и да играе.Спецификация : Тип елемент : Телефон HeadsetМатериал : ABSRotatable Head Card 180°Завъртане завъртане на лоста 330°Параметри на говорителя : Чувствителност : 105±3d B(178m V 1 khz)Импеданс : 150±15Ω(1 khz)Честотни характеристики : 100 Hz-10 khz Изкривяване : ≤5% (при 178 mv 1 khz)Настройки на микрофона : Фокус : единична Point Sensitivity : -40±2d B(V 2.0,2.2 KΩ,1 khz)Изкривяване : ≤5%(4.5 V 2.2 KΩ 1 KHZ)Честотни характеристики на : 200 Hz-6 KHz Current Прием : 100-500u AApplication : Подходяща за устройства, които могат да бъдат свързани към интерфейс RJ9, много подходящ за чат на Skype, бизнес, кол-център, конферентни разговори, слушане и говорене, дълги разговори, онлайн курсове, уеб семинари и т.н. Списък на пакета : 1 х Телефон гарнитура1 х Ръководство за потребителя.

Опции за продукта

Item Type:
Telephone Headset
Material:
ABS
Rotatable Head Card 180° :
Rotatable Swing Arm 330° :
Speaker Parameters:
Sensitivity:
105±3dB(178mV 1KHz)
Impedance:
150±15Ω(1KHZ)
Frequency Characteristics:
100Hz-10KHz
Distortion:
≤5% (at 178 mV 1KHZ)
Microphone Parameters:
Directivity:
Single Point
Sensitivity:
–40±2dB(2.0V,2.2KΩ,1KHz)
Distortion:
≤5%(4.5V 2.2KΩ 1KHZ)
Frequency Characteristics:
200Hz-6KHz
Current Consumption:
100-500υA
Application:
Suitable for devices that can be connected to RJ9 interface, very suitable for skype chat, business, call center, conference call, listening and speaking, long-speaking, online courses, web seminars, etc.
Package List:
1 x Telephone Headset :
1 x Manual :

Свързани продукти