.

.

Хеликоптер на Армията Войници Стени, Стикери, Винил Стени на Изкуството, Стикери за Деца, Юноши Мъже Военни Фенове Спалня Декорация на дома (Хеликоптер)

Хеликоптер на Армията Войници Стени, Стикери, Винил Стени на Изкуството, Стикери за Деца, Юноши Мъже Военни Фенове Спалня

BGN 7.99

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! ★【Кръст Бод Пакет и размера на】 : Хайде ролка пакет ,включва 1 на трансферния филм, 1 лека конструкция, 1 лист армейски хеликоптер войници са стенни стикери .22.4x14. 9 инча (57x38 см). ★【ФУНКЦИЯ】 : направи си САМ вдъхновение, етикети лесно се нанася!просто се подгответе карти , ножици и собствените си ръце!подвижна и роуминг, без да вредят на вашата стена.покажете своя творчески и артистичен талант. ★【ИДЕАЛЕН подарък】 : Уникален хеликоптер армейските стенни стикери стенописи начало декор аксесоар,ще бъде най-добрият подарък за вашия син или внук, идеална за рожден ден ,можете да украсите дома си и experss себе си. ★【ПОВЪРХНОСТ】 ПРИЛОЖЕНИЯ : Може да се прилагат на всички гладки и чисти повърхности като стени,стъклена врата, стъкло, шкаф и т.н. Чудесен за декор на стени за вашите спални, дневна, стълби, детска,офис,игрална стаи,коридори, прозорци или украса на клуба. ★【За обслужване на КЛИЕНТИ】 : 100% гаранция за връщане на парите, ако продуктът е повреден,моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми с продукта, или доставка.

Опции за продукта

Свързани продукти