.

.

Черни Звезди Стени Vinyl Стикер Декор На Детска Стая. Лепило междузвездни стикери за деца. Детски Скандинавските Эстреллы Декорация на спалнята. (Черен)

Черни Звезди Стени Vinyl Стикер Декор На Детска Стая. Лепило междузвездни стикери за деца. Детски Скандинавските Эстреллы

BGN 12.79

Наличност
На склад

Включва в себе си 4 листа стенни стикери; Размер на листа : 13" x 12" (33x30 см).Всеки един комплект е с 174 звезди.Размери около 1", 1,6", 2" и 3,1".лесно е залепен.Всеки член на семейството може да ги залепи!.СЕЙФ НА СТЕНИТЕ И ЛЕСНО СЕ ОТСТРАНЯВА.Изработен е от сменяеми самоклеящегося PVC-материал.Трайността и устойчивостта на влага.АНТИБЛИКОВАЯ матово покритие, което придава висококачествен външен вид.Просто почистете ги и ги залепете към стената.Изработен е от сменяеми самоклеящегося PVC-материал.Сигурно по стените и лесно се отстранява.Всички наши етикети-това е един уникален дизайн, създаден от Vieli, нашите партньори-художник.Нейните проекти носят вдъхновение от природата, дивата природа и скандинавски стил си пространство.Виели - илюстратор на свободна практика, в момента живее в красивия град Чикаго.Любимите си техники-акварел мастило, които тя обича да се използват при иллюстрировании детски книги и други предмети, свързани с детето.Всеки дизайн в нашата колекция съчетава в себе си талант и вдъхновение за създаване на красиви модели : .

Опции за продукта

Свързани продукти