.

.

Грим за Красота Яйце на Прах Слоеная Гъба Стойката Красотата Яйце Притежателя Рафтове За Съхранение на Козметика, полици За Съхранение на Контейнера Организаторъ?

Грим за Красота Яйце на Прах Слоеная Гъба Стойката Красотата Яйце Притежателя Рафтове За Съхранение на Козметика, полици

BGN 3.99

Наличност
На склад

Новост гъвкава сверхпрочная конструкция осигурява неговата стабилност и вентилация, изсушаване на въздуха, след измиване на гъби.Никаква силна бъде смазан, без увреждане на ноктите, като се избягват влага и плесен.Изработен е от неръждаема стомана с позлатени, не избледняват и не отделя вредни вещества, гъвкав, сух, чист, многократна употреба, добър фурна аксесоар за грим гъба за красота.Държач за красота с покритие от розово злато е красив и практичен.Не само да бъде добър декорация на скрин, но и може да съхранява различни предмети, като издувам, червило и т.н., Хигиенично, спретнато, довиждане мръсно.Поставете слоеную сместа с миксер в нашата витрина с яйце пудра в хладно, сухо и проветриво място, тя бързо изсъхва.Вашето удовлетворение е наш приоритет!Ако нашият продукт е незадоволителен, не се колебайте да го изпратите обратно и ще получите 100% парите обратно.Параметри : Материал : метал Цвят : като на снимката Размери : като на снимката Забележка : 1 : дължи На разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. 2.Размер се измерва с ръце, може да бъде отклонение 0,2-0,5 см 3. Ако имате някакви въпроси относно поръчка или изпращане, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Моля напълно да разберете, че ние сме в друг часови пояс.

Опции за продукта

Material:
metal
Color:
as photo
Size:
as photo
Note:
1:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.
2.Size is measured by hands, there may be 0.2-0.5cm deviation :
3. If any questions on order or shipment, please feel free to contact us at any time. We will respond you as soon as possible. Please fully understanding we are in different time zone. :

Свързани продукти