.

.

YYDS на Застояла Полк на 3 - Полк Сгъваем Тежкотоварни Рафтове За Съхранение на Стелажи За Съхранение на Рафт Метален и Дървен Органайзер Багажник с Колела, Стелажи За

YYDS на Застояла Полк на 3 - Полк Сгъваем Тежкотоварни Рафтове За Съхранение на Стелажи За Съхранение на Рафт Метален

BGN 72.32

Наличност
На склад

Прост и стилен дизайн : уникален дизайн отворени рафтове, подходящи за всяка стая, която се нуждае от допълнителни складови помещения. Размери на продукта : 23,6 x 17,8 x 31,5 инча (Lxwxh).Широчина на сгънат вид е 4 инча.Начин на монтаж : безплатен монтаж, никакви средства не се изисква. _BOS_ 3 - полочный сгъваем багажник за вашата кухня, офис, гараж и много други.Се сгъва, когато не се използва, подходящ за съхранение и транспортиране. Сверхпрочная стомана с хромирана лайсна с черно покритие, изработена от стомана, стилен багажник предлага най-доброто от солидна надеждност и модерна привлекателност. _BOS_ Универсален дизайн на колелото : колела могат да се движат по желание на 360 градуса, който е удобен за преместване.Колелата могат да бъдат заключени и са устойчиви.Обслужване на КЛИЕНТИ : Ако имате някакви въпроси, моля, изпратете електронно писмо, за да се свържете с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа, моля, бъдете сигурни, да се купи!➤ Спецификация : Сгъваема полк Материал на продукта : въглеродна стомана/ полиестерна боя, орех Тегло на продукта : около 9 кг Характеристики : сгъваема, лесна за съхранение на _BOS_ Размер : 60 cm x 45 cm x 80 cm( дължина x широчина x височина)Цвят : черен Брой етажи : 3 етажа Начин на монтаж : безплатен монтаж, не изисква инструменти на Подходящо пространство се от : кухня, спалня, тераса, офис и всекидневна с рафтове за съхранение и т.н. С колела : универсален колела. 360 градуса завъртане на лагера капацитет : 120 кг _BOS_ Опаковъчен лист : 1 X трехслойная полк + ръководство( не включително показани продукти на живот) Кухня или килер : лесен достъп, за съхранение на кухненски уреди, консервирани храни, насипни продукти и мисок за смесване.Хол : атрактивно выставляйте растения, семейни снимки и начало декор Гараж или мазе, са : организиране на инструменти и аксесоари и освободете пода и работното пространство Стая в общежитието : въведете ценно вертикално съхранение и дръжте аксесоари, закуски и учебници внимателно организирани и лесно достъпни за ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Ако имате някакви въпроси за този продукт , просто не се колебайте да се свържете с нас, за да се получи задоволително решение в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Foldable shelf :
Product material:
carbon steel/ polyester paint, walnut
Product weight:
about 9kg
Features:
foldable, convenient storage
➤ Size:
60cm x 45cm x 80cm( length x width x height)
Colour:
Black
Number of floors:
3 floors
Installation method:
free installation, no tools required
Suitable space:
kitchen, bedroom, balcony, office and living room storage rack, etc.
With wheels:
universal wheels. 360 degree rotatable
Bearing capacity:
120kg
➤ Packing list:
1X three- layer shelf + manual( not including the displayed life products)
Kitchen or pantry:
easy access storage for kitchen appliances, canned goods, bulk items, and mixing bowls.
Living room:
attractively display plants, family photos, and home decor
Garage or basement:
organize tools and supplies and free up floor and work space
Dorm room:
add valuable vertical storage and keep supplies, snacks, and textbooks neatly organized and easily accessible
CUSTOMER SERVICE:
If you have any questions about this product , just feel free to contact us to get a satisfactory solution within 24 hours.

Свързани продукти