.

.

POCREATION Окачен Led Лампа, Модерен Окачен 85-265 В Светлината Ковано Желязо E27 Таванна Полилей, Окачен Тавана Лампа за Дневна Бар и Трапезария(бял)

POCREATION Окачен Led Лампа, Модерен Окачен 85-265 В Светлината Ковано Желязо E27 Таванна Полилей, Окачен Тавана Лампа

BGN 10.15

Наличност
На склад

[Лесна инсталация] Полилей лесно да инсталирате, просто изключете захранването, поставете я в Н-образна слот, след това завъртете дръжката в полето главичката на 90 градуса, за да го инсталирате. [Международен главен изпълнителен директор на] Полилей приеме международен общ притежателя на лампата E27, който е лесен за инсталиране и подмяна.Може да се използва с електрически крушки с винтови гнезда E27 (крушки в комплект не са включени). [Изящна изработка] Полилей фин изработка на изработка, лесен и щедра, подходящи за всеки стил на дизайн, създаване на уют и романтика. [Здрав и издръжлив] Лампа е изработена от висококачествена, не е лесно изнашивающегося и трайно PVC-материал, направен от желязо, с уникален ретро стил и продължителна експлоатация. [Широк спектър от приложения] Полилей е подходящ за вътрешно осветление, като нощни шкафчета, всекидневна, кабинет и коридор, както и подходящи за приемна, кафене, ресторант, бар и други места.Параметри : Тип на продукта : Окачен лампа Материал : PVC+желязо Тегло : прибл. 160 г / 5,6 грама Дължина на кабела : прибл. 100 см / 39,4 инча Обща височина : прибл. 105 cm / 41,3 инча Диаметър на главата на лампата : прибл. 7 см / 2.8 in Напрежение : 85-265 В Област осветление : 5-10 Винт гнездото на крушка : E27 Применимая крушка : E27, лампа (не са включени в комплекта) Как да използвате : 1. Изключете общ ток и поставяне на опашката на крушката в Н-образна пътека 2. Завъртете дръжката на опашката на крушката на 90 градуса, за да заключите опашката на крушката в Н-образна употреба 3. Задайте лампа E27 (не е включен в комплекта) на притежателя лампи 4. Включете захранването 5. Завършете инсталацията на Списъка с пакети : 1 x висящ лампа Забележка : 1. Моля, позволете 01 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Item Type:
Pendant Light
Material:
PVC+Iron
Weight:
Approx. 160g / 5.6oz
Cable Length:
Approx. 100cm / 39.4in
Total Height:
Approx. 105cm / 41.3in
Lamp Head Diameter:
Approx. 7cm / 2.8in
Voltage:
85-265V
Lighting Area:
5-10
Lamp Socket Screw:
E27
Applicable Bulb:
E27 Bulb (Not Included)
How to Use:
1. Disconnect the total current and insert the lamp tail into the H-shaped track :
2. Rotate the knob of the lamp tail 90 degrees to fix the lamp tail in the H-shaped rail :
3. Install the E27 bulb (not included) in the lamp holder :
4. Turn on the power :
5. Complete the installation :
Package List:
1 x Pendant Light :
Note:
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти