.

.

Печат На Открито Маска 3D Азиатски Модерен Пролетен Цвете от Вихрушка Оставете изображения,Филтри С Активен Въглен Дишаща Маска за възрастни,Настройка на картинат?

Печат На Открито Маска 3D Азиатски Модерен Пролетен Цвете от Вихрушка Оставете изображения,Филтри С Активен Въглен Дишаща

BGN 3.19

Наличност
На склад

Регулируема закопчалка.Ръчно пране. 1. 100% полиэфирное влакна (полиестер), М-образна скоба за носа. 2. Това е добра маска, удобна и дишаща полиестерна маска.Размер : S : 17,5 см/13 см M : 20 см/15 см 3. Това е много добра маска, еластични уши куки могат идеално да се обърне, а ключалката може да се регулира стягане. 4. Това е добра маска, подходяща за колоездене, къмпинг, движение, пътуване, катерене и ежедневна употреба. 5. Нашият устата, лицето и муцуната са изработени от полиестер материал, който диша и е удобен в чорап.Можете да го използвате през цялата година.Еластични уши куки могат идеално да се обърне, а ключалката може да се регулира стягане.Препоръчително е да използвате приложената таблица размери, за да намерите най-добрия размер на маски за вашата конкретна форма на лицето и размер.Прост дизайн и удобен пръстен позволяват лесно обличане и стреля моющуюся маска.Множество маска е изработена от три пласта висококачествена тъкан от полиестер и дишаща.Плътно тъкани средния слой предпазва от всичко, което плува около собственика.Здрав и издръжлив Здрава и здрава маска пада точно по шевовете, създаване на удобни за кацане на съответния акт и бузите, консолидиране маската под брадичката си.Мек материал, дава възможност комфортно да диша и да говори по време на носенето на маски.Много мека, дишаща, водоустойчива, моющаяся, обтегач може да се регулира, а дължината може да се променя по желание, в зависимост от вашите контурите на лицето, за предотвратяване на появата на следи върху лицето след като го изтегли.

Опции за продукта

Свързани продукти