.

.

Баня Багажник Ъглови Рафтове Шампоан Багажник Кухня Рафтове За Съхранение На Хаос, Душ Кабина, Рафтове За Съхранение Сешоар Монтиране На Стена Спестяване На Прост?

Баня Багажник Ъглови Рафтове Шампоан Багажник Кухня Рафтове За Съхранение На Хаос, Душ Кабина, Рафтове За Съхранение Сешоар

BGN 11.60

Наличност
На склад

1. С множествена конструкция куки, куки огъване и чувствителни, а вътрешната мрежа е изцедена, за да се гарантира, че няма натрупване на вода. 2. Дизайнът е гъвкав и може да се използва не само в банята, но и в кухнята.Има много сценарии за използване за основни нужди. 3. Гъвкава демонтаж и пране са по-удобни и лесни за почистване; вътрешна част на рафта можете да се разглобява, а и хавлии може да се постави след демонтаж. 4. Дизайн без перфорация, здрав, не е лесно падаща, силна носеща способност.2,3-слойное независима гъвкаво завъртане на 180 градуса и го прави по-удобен за улавяне и настаняване, както и просто отодвигает го на първоначалното си място след употреба.Описание Складови кутии, използвани в кухните, баните и на други места, са лесни за използване и съемны за почистване.Характеристики-Цвят : бял,черен-Материал : ABS Размер : 28*24*7.5.

Опции за продукта

Свързани продукти