.

.

Дръжка Брояч Вода, Точен Тестер за Качеството на Водата Тестер Почвата Измерител на Качеството на Водата за Пиене, Вода за Басейни Вимминга за Поливане на Вода за С?

Дръжка Брояч Вода, Точен Тестер за Качеството на Водата Тестер Почвата Измерител на Качеството на Водата за Пиене, Вода

BGN 9.11

Наличност
На склад

Точно измерване, неръждаем сонда от титанова сплав, с висока точност, липса на магнитни смущения, за да се гарантира правилното значение.Подходящ за измерване на питейна вода, аквакултури, басейни, лаборатории, селското стопанство, поливна вода и т.н. Здрав, изработен от висококачествен ABS‑материал, устойчив на абразия и може да се използва в продължение на дълго време.Лесна инсталация, инсталацията е много проста и удобна, лесна за употреба от вас, много е удобен.Многофункционална дръжка за откриване, функция TDS+ЕО two‑in‑one, тя е по-удобен за однотактного двойна употреба.Функция : 1. Точно измерване, неръждаем сонда от титанова сплав, с висока точност, липса на магнитни смущения, за да се гарантира правилното значение.2. Многофункционална дръжка за откриване, функция TDS+ЕО two‑in‑one, тя е по-удобен за двойна употреба с един единствен удар.3. Лесна инсталация, инсталацията е много проста и удобна, лесна за употреба от вас, много е удобен.4. Подходящ за измерване на питейна вода, аквакултури, басейни, лаборатории, селското стопанство, поливна вода и т.н. 5.Здрав, изработен от висококачествен материал ABS, устойчива на износване и може да се използва в продължение на дълго време.Как да използвате : 1. Преди употреба извадете електрода и защитно крышку2. Натиснете бутона за включване/изключване, за да се потопите брояч в разтвор. (Течността не трябва да надвишава линията на потапяне)3. След като цифров дисплей се стабилизира, натиснете бутона HOLD, извадете го и вижте резултата.Спецификация : Тип елемент : Тестер почвата Pen Material : ABS Тегло : прибл. 34g / 1.2 oz Product Size : Approx. 15x1.8см / 5.9x0.7in Battery Attributes : 2 x LR41 button batteries (предлага се без батерии) Test Accuracy : ±2%Test Range : EC conductivity 0-9990um/cm TDS : 0-9990ppm Температура : 0.1-80℃ по Целзий, Фаренхайт 32.0-176.0℉Приложение : Функция TDS може да се прикрепя към питейната вода, аквакултурата, плавательному басейна, лаборатория, рисовому поле, поливна вода, etc.Функция на ЕО може да се приложи към тепличной засаждане, градинарството засаждане, засаждане на земеделски земи, лаборатория, селското стопанство и т.н. Списъка с пакети : 1 x TDS&EC за откриване на Pen Note : 1. P.

Опции за продукта

Item Type:
Soil Tester Pen
Material:
ABS
Weight:
Approx. 34g / 1.2oz
Product Size:
Approx. 15x1.8cm / 5.9x0.7in
Battery Attributes:
2 x LR41 button batteries (shipped without batteries)
Test Accuracy:
±2%
Test Range:
EC conductivity 0-9990um/cm
TDS:
0-9990ppm
Temperature:
0.1-80℃ Celsius, Fahrenheit 32.0-176.0℉
Application:
TDS function can be applied to drinking water, aquaculture, swimming pool, laboratory, rice field, irrigation water, etc. EC function can be applied to greenhouse planting, horticultural planting, farmland planting, laboratory, agriculture, etc.
Package List:
1 x TDS&EC Detection Pen :

Свързани продукти