.

.

Пыльник от пера Домакински Пыльник от вълна от овце с твърда Дървена дръжка, с добър грайфер, антистатични, гъвкав, Пыльник от пера за дома, офиса и автомобила Дръжк?

Пыльник от пера Домакински Пыльник от вълна от овце с твърда Дървена дръжка, с добър грайфер, антистатични, гъвкав, Пыльник

BGN 27.58

Наличност
На склад

Чиста овче руно най-високо качество, дървена дръжка за трайна употреба, не заема място.Мека текстура на повърхността на предмети няма да пострада.Не запыляется.Разработен, за да бъде елегантен и практичен, както и други предмети в колекцията living nostalgia.Лесен за почистване, гъвкава глава,лесно кърпички прах в трудно достъпни места, Подходящ за полилеи,автомобили,компютри,рамки за картини, листата на растенията,мебели,рафтове,прозоречни капаци,стелажи за червено вино и други тесни или трудно достъпни места.Пыльник от пера прост и лек, абсолютно добър партньор в дома си.Това може да ви помогне да си домакинска работа по-лесна и ефективна, да отговори на всички ваши изисквания и почистване на вашия дом.Идеален избор за мъже, жени, деца и възрастни хора.Той е добър помощник в домакинството.Име на продукта : Duster The duster е подходящ за почистване на прах в кола, компютър, климатик, телевизор и други домакински уреди, почистване на прах с мека мебел, маса, шкаф и т.н., Особености : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да възникнат малки разлики в цвят, моля, извинете ме.3. Посочените по-горе данни връзки, ръчно измерване може да бъде погрешно, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.4. Този продукт не включва елементи, освен прашник.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Споделяне и обратна връзка са добре дошли, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.7.Благодаря ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено ние се прехвърля в 1-3 пъти, разплащателна срокът за доставка е 9-15 дни.

Опции за продукта

Свързани продукти