.

.

YUUGAA Water-tap Удължител, Прекрасен Cartoony Кран Продължавам Water Nozzle Продължавам for Baby Kid Hand Washing Доставки(Пинк)

YUUGAA Water-tap Удължител, Прекрасен Cartoony Кран Продължавам Water Nozzle Продължавам for Baby Kid Hand Washing Доставки(Пинк)

BGN 57.12

Наличност
На склад

【Нетоксичен и безопасен】е Изработен от хранително-силикон и пластмаса, тя не се напуква, не избледняват и не се деформират, не е токсичен, не е специфична миризма, не съдържа BPA и се грижи за растежа на вашето бебе. 【Удобно за деца】Събиране на вода, намаляване на пръски, приблизьте вода към децата, направете миенето на ръце е по-лесно и по-забавно, и нека децата се формира навик за миене на ръце. 【Гладък дизайн】Лек и преносим, той е малък и лек, което позволява лесно да го носите със себе си.Съвместима с повечето форми и размери смесители. 【Лесна инсталация】 за разглобяване и почистване, гъвкав дизайн.Инсталиране, премахване и почистване отнема само няколко секунди.Никакви средства не се изисква. 【Специален подарък】Скъпа форма, цветна и хубава мультяшная форма.Можете да дадете на детето си подарък или играчка.Детето си го хареса, доста по-различно.Параметри : Тип на продукта : Удължител кран Материал : силикон + пластмаса Цвят : Както е показано на фигура Размер на продукта : Както е показано на снимката Тегло : прибл. 46 g / 1,6 унции Осъществяване Списък : 1 х Кран удължител Забележка : 1. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Свързани продукти