.

.

Сушене Закачалка,Подвесная Сушене-Часова,Капельная Закачалка от Неръждаема Стомана с 18 Колчета за дрехи, Бельо, Чорапи, Сутиен, Бикини,Бързо да се Вдигне Дрехи със ?

Сушене Закачалка,Подвесная Сушене-Часова,Капельная Закачалка от Неръждаема Стомана с 18 Колчета за дрехи, Бельо, Чорапи,

BGN 11.99

Наличност
На склад

❀Удобство : Специална конструкция на ролкова скоба ви позволява да се вдигне дрехите на един идиот, без да уврежда дрехите. ❀Е произволна сушене на дрехи : 18 скоби, подходящи за затягане на чорапи, кърпи, бельо, шал, бикини, риза или друга дрехите с малки размери. ❀Ветрозащитный : Специален дизайн куката, ветрозащитная, тя може спокойно да се закачат на пръчка или прането на въже, за да се избегне сдувания. ❀Траен : Рецепция и скоби от неръждаема стомана, антикорозионна.Здрава и с дълъг живот.Клечки за дрехи роликовое колелото на желе светлинна пропускливост, творчески акрилни анти-UV дизайн.Така че ще бъде трудно да навреди. ❀Спестяване на пространство : се Сгъва за пестене на място.Дизайн на диамант, практичен и красив.Размер на разложенном формата на : приблизително 360 * 340 мм Размер в сгънат вид : 340х50мм.Основният корпус сушильной багажник е изработен от неръждаема стомана, с висока плътност, която е устойчива на слънчева светлина и корозия.Зажимная задвижваната представлява hexagonal валяк, и засече дрехи лесно отвалить.Леко се издърпва, за да се срине и бързо се опаковат дрехи.

Опции за продукта

Свързани продукти