.

.

XQRYUB Автомобилни Възглавници на облегалката за глава Възглавницата За Релакс на Врата Поддръжка на Седалката Аксесоари за Автомобил на въздушна Възглавница Униве?

XQRYUB Автомобилни Възглавници на облегалката за глава Възглавницата За Релакс на Врата Поддръжка на Седалката Аксесоари

BGN 56.16

Наличност
На склад

Тази възглавница врата на колата пяна с памет ергономични и може да осигури отлична поддръжка за вашия шийния отдел на гръбнака и главата.Тези облегалки за глава са много подходящи за самолети, за автомобили, влакове, слънчеви бани, на къмпинг, за пътуване, слот столове, офис столове, четене, учене, гледане на телевизия и сън.След дълго шофиране, той може добре да защити шията и главата.И предотвратите плаващ автомобил и врата от дълго огъване, умора и болка.Повърхността на главата с останалите на автомобила е направена от сверхтекстурированной перфорирана кожа, което прави главата по-дышащим, износостойким, мек, приятен за кожата и нежна.Подвижна, подходящ за всички сезони.В задната част На възглавницата има дъвка и регулируема скоба.Адаптиране на дъвка, възглавница може да е по-добре да се фиксира върху седалката, а височината на останалите главата може да се регулира в съответствие с нарастването на различни хора. 1. Пропускливост на въздух 2. Comfortable3. Софт4. За облекчаване на умора 5. Лесен за install Material : памук памет, синтетичен fiber Application : universal Color : as shownsize : 27x18cm Package включва : чифт покрива възглавница врата на колата Марка : 1. Поради различни монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимката.2. Поради различни лични методи за измерване може да бъде физическа грешка 1-3 виж Благодаря!Забележка : Изображението е само за справка.В зависимост от самия продукт.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма грижа.

Опции за продукта

Свързани продукти