.

.

Leftwei Вана Играчка на Притежателя, Кошница, Решетка Играчки за Съхранение на Чист Притежателя Кошница Организатор Чанта За Съхранение на Играчки за съхранение(зеле?

Leftwei Вана Играчка на Притежателя, Кошница, Решетка Играчки за Съхранение на Чист Притежателя Кошница Организатор Чанта

BGN 7.59

Наличност
На склад

Осигуряване на повече места за съхранение на нещата, което прави вашата баня чист и подреден.Сладки мультяшные шарки, със сигурност лесно ще привлече вниманието на децата.Изработен от качествен полиестер материал, лесен и не токсични.Лесно и удобно за използване, няма нужда от монтаж, много просто.Здрав за по-дълга употреба, с фин и изтънчен майсторство на изработката.Функция : 1. Осигуряване на повече пространство за съхранение, което прави вашата баня чист и подреден.2. Сладки мультяшные модели определено е лесно да привлече вниманието на децата.3. Лесно и удобно за използване, няма нужда от монтаж, много просто.4. за продължително използване, с тънка и изящна изработка.5. Изработен от качествен полиестер материал, лесен и не токсични.Spec : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Мрежа за съхранение на играчки Net Optional Цвят : жълт, Зелен, Кафе, Розов Материал : Полиестер Приложение : Мръсни дрехи, хранителни стоки, играчки и т.н. Списъка с пакети : 1 x метална Мрежа за съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти