.

.

FSLLOVE Баня Организация Полк Рафтове за Съхранение Рафтове за Съхранение Подходящ за Баня Traceless Punch-Free Кухненски рафт Монтиране на съхранение Смукателна Кошница, Баг?

FSLLOVE Баня Организация Полк Рафтове за Съхранение Рафтове за Съхранение Подходящ за Баня Traceless Punch-Free Кухненски

BGN 61.04

Наличност
На склад

*100% чисто нов и високо качество. *Изработена от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба. *Високо качество за трайно и дългосрочно ползване!. *Може да побере нещата с тегло до 3 кг. *да се Съхранява на сухо, здрав и практичен. *100% чисто нов и високо качество*Изработена от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба*Високо качество за трайно и дългосрочно използване!*Може да държи нещата до 3 кг*Да изсъхне, здрав и практичен.*Лесно , силно лепило осигурява стабилен рафт за баня *Перфорация на свободна рафтове за баня не вреди на вашия домашен стените.*Подходящ за съхранение на тъкани, перилен препарат и така нататък.Технически характеристики на : Име на продукта : Traceless Storage Rack Material : Технически характеристики : Три спецификации, размер голям и среден размер small sized S 251155cm M : 30*12*10cm L : 35*12*4.5 Съдържанието на cm Package : 1бр * Traceless Storage Rack Note : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.2. Моля, позволете едно малко отклонение ръчно измерване за данни.

Опции за продукта

Свързани продукти