.

.

Преносима Сгъваема Вана за Възрастни Удобна Замачивающаяся Вана Детски Басейн Голяма Отделно Стоящи Ъглова Вана Кофа Дълго Време Изолация с Капак,1205343 см цвят : ро?

Преносима Сгъваема Вана за Възрастни Удобна Замачивающаяся Вана Детски Басейн Голяма Отделно Стоящи Ъглова Вана Кофа Дълго

BGN 301.62

Наличност
На склад

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени.Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! ★【Преносими и сгъваеми】Размерът на работа : 120*53*43 виж След сгъване на дебелината е само на 15 виж сгъваема, много лека и преносима, спестяващ място, лесен за инсталиране, можете да го завърши за 3 минути. ★【Безопасен материал 】Материал pp качеството на храната, не съдържа бисфенол А, опазването на околната среда и липса на мирис. ★【Дизайн на страничната дренажна тръба】Му може да се свърже с външната дренажна тръба, и дренаж е удобен и бърз. ★【Подвижна облегалка】плътно в близост сваляща се облегалка и ергономичен дизайн за врата, по-удобна вана. ★【Гаранция за удовлетвореност】Ние вярваме, че всеки един от нашите ценни клиенти трябва да се получи перфектния продукт.Ако имате някакви въпроси относно вашата поръчка, моля свържете се с нас и ние веднага ще решим проблема. ★ Характеристики : * Портативен сгъваем* Много голямо пространство* Спестяване на място* Лесен за съхранение и носене* Многофункционален дизайн бразда ★ Информация за продукта:* Заглавие : Възрастен сгъваема вана, преносима вана,Възрастен сгъваема вана,Детски басейн* Материал : PP + TPE* Цвят : син, розов, оранжев* Размери : 120*53*43 см* Приложим етап : бебета дете adultmainance : Моля, сложи го леко по време на употреба, не слагайте го да избягвайте повреди и счупвания на продукта★ Забележка : 1. Никога не оставяйте детето без надзор.2. Размерите се измерват ръчно.Може да има някои отклонения.От такива фактори, като съемочное обзавеждане и светлина, има разлика в цвета в допустимите граници.3. Доставка : в рамките на 48 часа след плащането; Цикъл на доставка : 10-15 дни в Япония, 15-25 дни в Европа и Америка.В специални случаи като епидемия, време за доставка на логистиката може да бъде повече.Моля, бъдете търпеливи.4. Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас продавач на пост/е-мейл, ние ще направим това точно за вас!★ Надявам се, вие ще имате приятно изживяване за пазаруване, и вашето удовлетворение е нашата най-добрата мотивация.

Опции за продукта

Свързани продукти